MENU
Home Příběhy zaměstnanců Vlastimil Juračka

Vlastimil Juračka

APS Development Team Leader

V předchozím zaměstnání jsem byl spokojený, ale postupem času to pro mě přestala být výzva. Byl jsem unavený z monotónnosti a nedostatku příležitostí. A právě v té době jsem se dozvěděl o firmě Aimtec.

Během pohovoru jsem se setkal s Pavlem Boháčem, mým budoucím šéfem. Už při našem prvním setkání jsem si všiml jeho přátelského přístupu a zájmu o můj potenciál. Nejvíce mě však překvapilo, že se ke mně choval jako kamarád. Mluvil se mnou narovinu, sdílel své zkušenosti a naslouchal mým nápadům. Bylo z něj cítit obrovské nadšení pro jeho práci, a to je vždy dobré znamení. Nyní nemohu být spokojenější. Každý den se setkávám s novými výzvami, které jsou stále náročné a dokážou překvapit. Jako vedoucí týmu vývojářů se snažím naslouchat kolegům a dělat společná rozhodnutí, abychom odváděli kvalitní a pro nás příjemnou práci.

Mé rozhodnutí bylo umocněno i tím, že jsem se rychle seznámil s novými kolegy. Aimtec podporuje týmovou spolupráci a často pořádá firemní akce, které nám umožňují lépe se poznat. Také mě zaujala velká flexibilita, kterou mi poskytuje. Mohu si řídit čas a pracovat podle svého nejlepšího uvážení. To mi umožňuje dosahovat vyšší produktivity a zároveň si užívat vyvážený pracovní a osobní život.


Další příběhy

loading

Kontakt

AIMTEC a.s.
U Prazdroje 2807/8, 301 00 Plzeň
Česká republika

Tel.: +420 377 225 215
E-mail: lide@aimtecglobal.com

Aimtec
© Aimtec All rights reserved.