MENU
Home Příběhy zaměstnanců Radek Bouda

Radek Bouda

Programmer

V Aimtecu jsem začal pracovat na základě pozvání po skončení mého školního projektu v této firmě. Nastoupil jsem asi měsíc po krátkém spíše povídání než pohovoru. Pamatuji si, že jedna z otázek byla „proč zrovna Aimtec“, ale svou odpověď už nevím.

Od té doby jsem pracoval na několika interních projektech. Od nového vývoje, údržby a ladění interních nástrojů jsem se postupně dostal i k vývoji na základě zákaznických požadavků. Jelikož vývoj probíhá v iteracích, nikdy se nic nenakupí a zvládal jsem díky tomu svou práci krásně skloubit se školou i svými koníčky.

Co je na Aimtecu neuvěřitelné, jsou jeho zaměstnanci. Ve firmě panuje velmi přátelská atmosféra, všichni jsou na sebe milí a vychází si vstříc. Skvělé je, že firma je dostatečně veliká na to, aby měla určité standardní procesy, a přesto není sužována předpisy a nařízeními. Každý, kdo chce něco změnit, má nějaký nápad apod., má šanci.

Aimtec mi dal práci, kterou můžu mít rád a naplňuje mě. Takovou práci, do které se těším. A na otázku „proč zrovna Aimtec“ odpovídám „protože je to Aimtec“.


Další příběhy

loading

Kontakt

AIMTEC a.s.
U Prazdroje 2807/8, 301 00 Plzeň
Česká republika

Tel.: +420 377 225 215
E-mail: lide@aimtecglobal.com

Aimtec
© Aimtec All rights reserved.