MENU
Home Příběhy zaměstnanců Michal Drda

Michal Drda

Integration Specialist

O Aimtecu jsem se poprvé dozvěděl na přednášce na Západočeské univerzitě v Plzni. Po několika minutách mi bylo jasné, že to je firma, kde bych chtěl jednou pracovat. S lidmi z Aimtecu jsem spolupracoval při dvou semestrálních pracích a na bakalářské i diplomové práci.

Už ve škole jsem pracoval jako IT Support na jedné z plzeňských středních škol. Když mi Lukáš, který mi pomáhal s bakalářkou, nabídl, abych přišel na pohovor do Aimtecu, neváhal jsem a zkusil jsem to. Pohovor dopadl dobře. Začal jsem se učit znát EDI, externě jsem spolupracoval s renomovanou společností SAP, později jsem vyvíjel mapy v XSLT, teď pracuji na integracích s pomocí nástrojů z portfolia MuleSoftu.

Na Aimtecu mám nejradši, že i když od mého nástupu vyrostl zhruba o čtvrtinu, pořád je tu příjemná atmosféra jako v malé rodinné firmě. Pracovat při studiu jde v Aimtecu úplně v pohodě. Díky flexibilní pracovní době jsem si vždycky naplánoval čas tak, abych stihl nároky do školy a abych měl i volný čas pro sebe.

V Aimtecu se cítím dobře také proto, že je společensky aktivní. Pořádá a podporuje mnoho akcí, mezi nejznámější patří festival Divadelní léto pod širým nebem, cyklistický závod Aimtec Open Race, #AimtecHackathon nebo mezinárodní konference Trendy automobilové logistiky. Jsem hrdý, že mohu pracovat v Aimtecu a myslím si, že v Plzni z hlediska firemní kultury a zajímavosti nabízených řešení neexistuje firma, která by mu mohla konkurovat.


Další příběhy

loading

Kontakt

AIMTEC a.s.
U Prazdroje 2807/8, 301 00 Plzeň
Česká republika

Tel.: +420 377 225 215
E-mail: lide@aimtecglobal.com

Aimtec
© Aimtec All rights reserved.