MENU
Home Příběhy zaměstnanců Mário Medo

Mário Medo

DCIx Consultant

O Aimtecu som počul chvály už v minulosti, a vždy som sa tak nejak okrajovo o túto firmu zaujímal, ale nikdy som nemal odvahu na zmenu. Zmena prišla až po 5tich rokoch, a s nástupom som ihneď pochopil, akú chybu som spravil, že som sa ku zmene neodhodlal skôr.

Až v Aimtecu som sa stretol s tým, ako funguje projektovo orientovaná firma podporená stabilným vedením a skúsenými zamestnancami, špičkami v obore. Navyše sa v Aimtecu skutočne nenudíte, projektov je stále dosť, a hlavne zaujímavých, a aj keď sa náhodou nájde volný čas, firma poskytuje niekoľko možností na vaše ďalšie vzdelávanie. Aimtec ide s dobou a do styku prídete s rôznymi automatizačnými technológiami, vizualizáciami a najnovšími trendami v logistike.

Musím uznať, že už dlho som sa neprebúdzal s pocitom, že sa fakt teším do práce. Aimtec baví. Tešíte sa na kolektív, tešíte sa na prostredie, skvelé kafe, tešíte sa na samotnú prácu, kde tvorba procesov predstavuje zábavnú logickú hru, ktorú skrátka MUSÍTE „dohrať“ dokonca, takže sa občas pristihnete i doma, že máte chuť si „zahrať“.

Možno si myslíte, že riadky, ktoré som napísal sú snáď zaplatená reklama, ale po štyroch rôznych zamestnávateľoch možem porovnať, a s kľudným svedomím prehlásiť, že Aimtec fakt boduje. Nikde inde som nezažil takú starostlivosť o zákazníka, ale hlavne zamestnanca, a preto dúfam, že sa naše cesty ešte nejakú dobu nerozídu.


Další příběhy

loading

Kontakt

AIMTEC a.s.
U Prazdroje 2807/8, 301 00 Plzeň
Česká republika

Tel.: +420 377 225 215
E-mail: lide@aimtecglobal.com

Aimtec
© Aimtec All rights reserved.