MENU
Home Příběhy zaměstnanců Jakub Kračmer

Jakub Kračmer

SAP Consultant

Proč jsem se přidal mezi Aimtečáky? Hlavně kvůli tomu, že to je dynamická, zdravá firma, která rozhodně není na konci svých možností. Aimtec stále posouvá jak sebe, tak své lidi. Podporuje mě v dalším rozvoji a záleží mu na rozvoji mojí profesionality stejně tak, jako mně samotnému.

Mám za sebou několik zkušeností ze státní správy, řízení výroby či řízení skladové logistiky a skladů, ale nikdy jsem nepotkal firmu jako Aimtec. Atmosféra je přátelská a kolegové jsou zároveň obrovští profíci, ke kterým máte respekt. Jsou tu hlavy otevřené a neustále vymýšlí jak nové drobné vychytávky a zlepšováky, tak mění celé koncepty firem. Každý den se přiučím něčemu novému.

Nejdůležitější pro mě ale je, že dělám práci, která mě baví a jde mi. Kdo chce jezdit na projekty, je mu vybrán takový projekt, kde bude největším přínosem a může ukázat, co v něm je. Ten, kdo raději tvoří reporty, může sbírat požadavky zákazníků a ty vyhodnocovat, nebo vyvíjet. Ten, koho baví programování, může například pomáhat s VR či naší aplikací DCIx. Každý má možnost dělat, co ho baví a zároveň to jde ruku v ruce se strategií firmy.

Aimtec se pro mě stal rodinou a mám tu spoustu přátel, se kterými se mi skvěle pracuje, tak i povídá jen tak u piva. A co je lepší, než se do práce těšit a dělat ji s chutí? Pak vám ani není líto v ní zůstat déle, protože Vám šéf uvaří oběd nebo holky napečou buchty. V létě si odpoledne na terase ogrilujete maso a pokecáte s kolegy – ani na to nepotřebujete zvát speciální schůzku a nazývat to brainstorming – nápad je na světě.

Zní to jako pohádka a výplod PR oddělení? Já a mých dvě stě kolegů jsme důkazem, že není. Přijď k nám na kafe či na nějakou naši akci, co pořádáme, a přesvědč se sám. ;-)

 


Další příběhy

loading

Kontakt

AIMTEC a.s.
U Prazdroje 2807/8, 301 00 Plzeň
Česká republika

Tel.: +420 377 225 215
E-mail: lide@aimtecglobal.com

Aimtec
© Aimtec All rights reserved.