MENU
Home Příběhy zaměstnanců Honza Herejk

Honza Herejk

APS Consultant

Během posledního roku studia na vysoké škole jsem si uvědomil, že bych měl brigádu mimo obor vyměnit za práci, která mi přinese praktické zkušenosti do budoucího profesního života. Zaujal mě Aimtec, o kterém se v mém okolí často mluvilo. Navíc jsem zjistil, že v této společnosti pracuje můj kamarád, a tak jsem neváhal a přihlásil jsem se sem na brigádu. Líbilo se mi, jaký má firma vztah k zaměstnancům, work-life přístup k pracovnímu času a také to, že jsem dostal důvěru hned při prvních pracovních povinnostech. Ihned po škole jsem proto nastoupil na pozici konzultanta APS.

Práce konzultanta mi otevřela dveře k novým zkušenostem z praxe, „vyrostl“ jsem jak na profesní, tak i na osobní úrovni. Díky tomu, že Aimtec je firma se zákazníky z celého světa, jsem se během čtyř let dokázal pracovně podívat na pět kontinentů a využít své znalosti v globálním měřítku. A to opravdu oceňuji. Vzhledem k rozsahu rozdílných projektů a širokému portfoliu zákazníků se má práce nikdy nestane monotónní.

Určitě bych Aimtec doporučil lidem, kteří hledají výzvu a volnost pro svou kreativní tvorbu a zároveň zodpovědnost za svou práci, která dokáže něco změnit.


Další příběhy

loading

Kontakt

AIMTEC a.s.
U Prazdroje 2807/8, 301 00 Plzeň
Česká republika

Tel.: +420 377 225 215
E-mail: lide@aimtecglobal.com

Aimtec
© Aimtec All rights reserved.