MENU
Home Příběhy zaměstnanců Daniel Choc

Daniel Choc

Senior Business Consultant

Po dokončení studií na FAV ZČU (Katedra kybernetiky) jsem rok pracoval v plzeňské firmě dodávající informační systémy. Po ukončení roční pracovní smlouvy jsem se na volejbalovém tréninku od kamaráda dozvěděl o Aimtecu a jeho povídání o firmě mě doslova nadchlo. Líčil mi atmosféru a prostředí ve firmě, vyprávěl mi o projektech, které se v drtivé většině týkají dodavatelů do automobilového průmyslu. Už po prvním pohovoru jsem mu musel dát za pravdu!

Druhé nadšení přišlo víkend před nástupem, kdy Aimtec slavil deset let od založení a já mohl se všemi Aimtečáky a jejich rodinami vyrazit parním vlakem na firemní oslavu. Cestou mě páni majitelé nadšeně přivítali na palubě a k mému překvapení mě hned vyzvali k tykání, jak je tomu v celé firmě ostatně zvykem.

A tak „jedu tímto vlakem“ už třináct let, během kterých jsem se přes práci konzultanta a projektového vedoucího dostal až na stávající pozici Senior Business Consultant. V předprodejní fázi vymýšlím nejvhodnější řešení pro firmy nebo jim pomáhám s optimalizací procesů v logistice, výrobě a v dodavatelském řetězci.

Každý takový projekt je pro mě výzvou a prostorem pro kreativitu a uplatnění expertních znalostí a zkušeností, které většina našich zákazníků na Aimtečácích velmi oceňuje. To je mimochodem úžasný a naplňující pocit. A i když se člověk dostane sem tam do slepé uličky, vždy najde někoho, kdo mu dokáže pomoct. Ať už jde o kolegy z řad spolupracovníků, vedení nebo backoffice.

Vážím si perfektní organizace a fungování backoffice, který se stará o počítače, mobily, auta, ubytování, letenky a víza, poskytuje ale například i pomoc a podporu v případě složitých životních situací. Konzultant, obchodník nebo programátor se díky tomu může plně soustředit na svou práci a přidanou hodnotu. V tom Aimtec vnímám jako naprosto výjimečnou firmu a skvělého zaměstnavatele.


Další příběhy

loading

Kontakt

AIMTEC a.s.
U Prazdroje 2807/8, 301 00 Plzeň
Česká republika

Tel.: +420 377 225 215
E-mail: lide@aimtecglobal.com

Aimtec
© Aimtec All rights reserved.